La vintena edició de La Mostra Muntanya i Aventura ha presentat el cartell oficial i la programació dels actes en format presencial i en línia. El festival organitzat pel Centre Excursionista Empordanès des del 2002, arriba al seu vint aniversari en plena pandèmia i la necessitat de reinventar-se per conciliar amb les restriccions de mobilitat i aforament actuals, una iniciativa per mantenir viu l'esperit d'una de les propostes alpines de referència, celebrada a Figueres, i presentada a la sala interior de la Sabateria Falgarona.

Tot i la situació actual, el cartell de La Mostra manté les expectatives, combinant els actes presencials i en streaming, que comptaran amb la projecció de la mà de Diòptria, enguany «Honeyland».

Barbara Zangeri i Jacopo Larcher protagonitzaran una xerrada telemàtica, el Dr. Soler i Jesús Picornell una sessió presencial al Cercle Esport, i Marc Toralles i Bru Busom un híbrid presencial i telemàtic per tancar els actes compresos entre el 28 de gener i el 5 de febrer.

Tanmateix, el Centre Excursionista Empordanès habilitarà una selecció de cinema i documentals per gaudir des de casa a través de la web, una exposició de fotografies que es podrà visitar a partir del dia 17 de gener a l'Aljub i un concurs d'imatges a través d'Instagram.

Totes les activitats presencials queden subjectes a les restriccions per la situació d'excepcionalitat de la pandèmia, unes modificacions que seran actualitzades permanentment a la pàgina web www.lamostra.cat