24 de maig de 2020
24.05.2020
L'Empordà

L'Uni Girona compta amb Marta Xargay el curs vinent

La base gironina té contracte fins al 2023 amb una clàusula que li permet quedar lliure si decideix executar-la abans del dilluns 1 de juny

25.05.2020 | 06:30
L'Uni Girona compta amb Marta Xargay el curs vinent

L'Uni Girona ha començat a jugar als despatxos. Després que la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) decretés el final de la Lliga Endesa Femenina i deixés a les gironines sense l'opció de revalidar el títol, la direcció esportiva del club no ha deixat de treballar en cap moment per avançar la planificació de la temporada vinent i resoldre temes de màxima prioritat per garantir la confecció d'un equip competitiu. Primer va anunciar la tornada de la pivot txeca Julia Reisingerova, després la renovació de Laia Palau -clau per continuar amb el projecte- i dimecres passat també s'assegurava la continuïtat d'Adaora Elonu. Amb Helena Oma i Maria Araújo amb contracte en vigor, ara només falta confirmar al cent per cent que Marta Xargay seguirà a l'Spar Citylift Girona el curs que ve.

La base gironina va tornar al gener a Girona per quedar-s'hi amb un contracte fins al 2023, però amb una clàusula que li permet quedar lliure si decideix executar-la abans de l'1 de juny. Des del club treuen ferro a aquesta opció i compten amb Xargay, esperant que ella vulgui continuar perquè, de moment, no els ha comunicat el contrari. En una setmana clau per a la jugadora, el director esportiu Pere Puig té clar que vol continuar veient a Xargay jugant a Fontajau i, per això, cal deixar passar els dies per acabar de fer efectiu el primer acord.

«Fitxa pel que queda de temporada i tres més. La seva arribada és un salt qualitatiu en la part esportiva i ens ajudarà molt. Amb ella consolidem el projecte i passem a ser un club que descobreix talent i després veu com li marxa, a ser un club on el talent es vol quedar i som capaços de recuperar-lo», deia el president Cayetano Pérez el dia de la seva presentació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook