La Federació Catalana de Futbol ha aprovat la mesura de mantenir la suspensió dels partits de totes les competicions de les modalitats de futbol, futbol sala i futbol platja organitzades per l'FCF,fins que les autoritats competents considerin que es poden reprendre amb seguretat per a tots els participants. De la mateixa manera, també continua la suspensió de totes les activitats esportives i formatives presencials organitzades per l'FCF.

Aquests acords, amb incidència en les categories amateurs i de base, esdevenen la continuació de les mesures extraordinàries de prevenció pel coronavirus establertes amb anterioritat, i han estat adoptats per la Comissió Executiva de l'FCF, reunida de forma telemàtica en el dia d'ahir.

Alhora, s'afegeixen a la comunicació rebuda per part de la RFEF de suspensió de totes les competicions de futbol no professional i d'àmbit estatal, fins que les autoritats competents considerin que es poden reprendre quan no suposi cap risc per a la salut dels futbolistes, membres de cossos tècnics, integrants dels clubs i públic assistent, i on s'insta a les federacions territorials a prendre la mateixa mesura per a les competicions d'àmbit autonòmic.

A més, l'FCF recorda entre tots els clubs i federats la prohibició de realitzar qualsevol activitat esportiva a l'aire lliure durant el període d'estat d’alarma, inclosos els entrenaments tant d'equip com a nivell individual.