Aquest migdia (12 h), l'Olot rep el segon classificat del grup tercer de la Segona B: el Castelló. Els d'Oscar Cano encadenen dues victòries consecutives després de guanyar 1 a 2 davant el València Mestalla i golejar 3 a 0 a La Nucia. Els de la Garrotxa ja han demostrat que poden competir davant els gegants. «L'objectiu sempre és guanyar i ser el més competitius possible. Tenim el segon classificat davant però sabem les nostres virtuts, les reforcem i sabem que som capaços de dominar el joc i plantar cara als millors», feia èmfasis en aquest aspecte el tècnic olotí a la prèvia.

Els orelluts són un equip amb un gran arsenal ofensiu. A César Díaz, que duu 10 gols aquest curs i és el màxim golejador de l'equip, també se li ha d'afegir el perill de Juanto Ortuño, nou reforç hivernal de l'equip albinegre. «Estan molt ben dirigits. Tenen una idea de joc clara, una de les millors plantilles de la categoria, i aficionats que vindran a donar-los suport. Voldran tenir la pilota, ser protagonistes i serà un partit molt bonic», analitzava Garrido als d'Oscar Cano.

Per la seva banda, els olotins tanquen el mercat hivernal amb tres baixes i un fitxatge. Han fet les maletes Joel Arimany, Natalio i Jose i ha arribat Moha Chabboura, del Prat, que podria debutar avui. «La plantilla està amb moltes ganes i amb la intenció de treballar fort i unir-nos tots per un objectiu comú, que és progressar. Estic encantat amb els que som i la meva feina és treure'ls-hi rendiment. Moha ens aporta coses diferents», feia repàs el tècnic de l'Olot al darrer mercat. Garrido no podrà comptar avui amb Arnau Comas per un edema ossi al peu i Vivi és baixa per acumulació de targetes.