El Barcelona ha decidit trencar les negociacions amb el València per contractar el davanter Rodrigo Moreno, a causa de les pretensions econòmiques de l'entitat valencianista. Segons han informat fonts pròximes a la negociació, l'operació es xifrava en uns 60 milions d'euros i s'estudiaven diferents escenaris que no han satisfet ni l'entitat blaugrana, com tancar una cessió amb opció de compra, ni la valencianista -abaratir l'operació mitjançant jugadors-, ja que els futbolistes oferts pel Barça no agradaven els dirigents del València.

Tot apuntava a una ràpida resolució de l'operació després que en els últims dies s'hagués avançat en la negociació i la presència ahir de Rodrigo Moreno a Barcelona, per passar una revisió mèdica a la consulta del doctor Ramon Cugat, va disparar totes les alarmes fins que es va informar que estava programada des de feia temps.

Ara el Barcelona, després de la baixa de quatre mesos del seu davanter centre titular Luis Suárez, té fins a la mitjanit de divendres que ve per contractar un 9 que completi l'equip. L'escollit ara sembla que seria el serbi Dusan Tadic, davanter de l'Ajax.

Carles Pérez, al Roma

D'un que pot venir a un altre que se'n va. Es tracta de Carles Pérez, que es convertirà en nou jugdador del Roma després que el Barça hagi arribat a una entesa amb el club italià deixant enrere uns dies d'intenses negociacions. L'operació es tancarà per una quantitat propera als 15 milions i mig d'euros i el conjunt blaugrana tindrà una opció de tempteig sobre el futbolista en l'hipotètic cas d'una futura venda en un altre equip. Als seus 21 anys, signarà fins al 30 de juny del 2024. L'atacant de Granollers ha debutat aquesta temporada amb el primer equip del Barça, disputant 12 partits i marcant dos gols entre totes les competicions.

Més mercat

El Valladolid va anunciar ahir el fitxatge del davanter fBen Arfa, que arriba a Pucela com agent lliure després d'haver finalitzat el contracte que l'unia al Rennes. A més, l'Osasuna s'ha reforçat amb el català Enric Gallego, cedit pel Getafe amb una opció de compra obligatòria de dos milions d'euros en cas de permanència. Onésimo, mentretant, va ser confirmar com a nou tècnic del Celta B.