La Unió Esportiva Figueres buscarà superar l'Hospitalet de Jonathan Risueño, un equip que només ha caigut dues vegades a domicili en tota la temporada. I és que els homes de Javi Salamero reben la visita del líder de la categoria que acumula tres victòries consecutives. Tanmateix, els unionistes sumen cinc jornades sense conèixer la derrota i, des de l'arribada del nou tècnic, el Figueres només ha caigut una vegada al seu feu (davant el Castelldefels per 0-2). Actualment, la Unió es troba en la 13a posició amb 27 punts.

Per la seva banda, el Peralada visita Les Grases per enfrontar-se al Santfeliuenc i esmenar la derrota de la primera volta a casa (0-1). I és que els homes d'Albert Carbó esperen encadenar el segon triomf consecutiu i fer un pas endavant en la classificació. El Peralada és 12e amb 28 punts i arriba a l'encontre després de sumar la victòria davant el Sants (2-1) la jornada passada.

Primera Catalana

U.E. La Jonquera - E.E. Guineueta, dissabte (16h) al Municipal de Les Forques.

F.C. L'Escala - C.E. Júpiter, diumenge (16h) al Nou Miramar

Futbol Femení

F.C. Sant Pere Pescador - S.D. Huesca, diumenge (16h) a Sant Pere.

U.E. Cabanes - Pontenc C.E. (AJORNAT).

U.D. Cassà - U.E. Figueres, diumenge (16h) al Municipal de Cassà.

C.F. Castellterçol - F.C. Sant Pere B, diumenge (16h) al Municipal Cebrià Calvet.

U.E. Vila-sacra - A.E. Cornellà Terri, diumenge (17h) a Cornellà del Terri.

Segona Catalana

C.E. Farners - Marca de l'Ham, dissabte (16h) a Santa Coloma de Farners.

C.E. Llançà - U.E. Porqueres, diumenge (16h) al Municipal de Llançà.

Empuriabrava-Castelló - C.E. Besalú, diumenge (16h) al Municipal Iñaki Fernández 'Búfalo'.

Tercera Catalana

L'AE Roses visita el líder de la categoria, el Torroella (diumenge a les 16:30 h), amb la idea de tornar al camí de la victòria i refer-se de la desfeta davant el Pals (1-0). Els rosincs comencen la segona volta després de sumar dotze victòries, només cinc derrotes, i els de Ramon Pérez esperen recuperar la tercera posició que ocupa el Portbou (descansa).

A més, el Sant Pere Pescador de Carlos Santiago visita el Bisbalenc (diumenge a les 16h) amb l'objectiu de mantenir una setmana més el bon moment de l'equip i la seva projecció ascendent a la classificació.

Quarta Catalana

La primera volta del grup 30 de la Quarta Catalana acaba sense cap equip que hagi despuntat significativament, i és que fins a set equips es troben competint per les primeres posicions de la taula. Només quatre punts separen els set primers classificats: Roses City (35p.), La Jonquera B (34p.), Base Roses B (34p.), Empuriabrava B (32p.), Agullana (32p.), Esplais (31p.) i Selvatans (31p.).

Aquest escenari d'igualtat en la classificació, a més de les jornades de descans per la retirada del Vilajuïga i el Palau, garanteixen una segona volta de lliga trepidant amb duels directes cada setmana.

El Roses City es manté com a líder del grup 30, de moment, ja que els rosincs tornen a descansar aquesta jornada i la diferència de punts, probablement, ja no serà suficient per mantenir el lideratge.

Dos equips aspiren a ser el primer líder de la segona volta: el Base Roses B i La Jonquera B, que visiten el Vilafant (diumenge a les 17h) i el Lladó (diumenge a les 16h) respectivament amb l'objectiu de sumar els tres punts i ser el nou líder.

Per la seva banda, el Viladamat rep la visita de l'Armentera (diumenge a les 16h) en el derbi altempordanès del grup 29.