Un penal rigorós va tallar ahir la rauxa al Llagostera. Els homes d'Oriol Alsina

Abans de començar el partit, els jugadors del Llagostera van tenir un gest de suport cap al seu company David Bigas, que es perdrà la resta de la temporada a causa d'una greu lesió al genoll. Els d'Alsina van sortir despistats al terreny de joc i en conseqüència el Cornellà va obrir la llauna. El toc d'atenció va servir al Llagostera, que va endollar-se immediatament. No feia ni cinc minuts que havien rebut el gol local, que Nahuel ja igualava la balança amb una rematada de cap fruit d'una jugada de servei de banda.

Amb la igualtat establerta, els gironins van fer un pas endavant per impedir el domini del Cornellà. A poc a poc, van anar apropant-se a l'àrea rival i Sascha va provar sort enviant l'esfèrica a la fusta. Per la seva part, els locals van replicar obligant Marcos a intervenir amb l'ajuda d'Aimar que treia la pilota de la línia de gol.

Final immerescut

A la segona part, l'actitud del Llagostera era clara i concisa. Volia marxar cap a casa amb la victòria i per això necessitava el segon. Sergio Cortés va estar a punt d'aconseguir-lo al minut 50, mentre que el conjunt local tampoc baixava els braços.

Alsina va buscar solucions recorrent als canvis. Després de veure com se'ls escapava l'ocasió més clara en una acció que també sorgia des d'un servei de banda, va caure'ls la gerra d'aigua freda en un contraatac local quan l'àrbitre en una decisió rigorosa va assenyalar la pena màxima. Leo Ramírez no va fallar des dels onze metres. Tot i el cop que suposava encaixar el penal, el Llagostera mai va tirar la tovallola. Nahuel va poder fer l'empat al temps d'afegit, però va quedar-se sense premi.