Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Olot rep el Nàstic a la recerca d'un punt d'inflexió

Després de quatre jornades sense guanyar, els de Garrido busquen recuperar el camí de la victòria Els garrotxins perden Blázquez per lesió

Els de Raúl Garrido segueixen en la cerca de la victòria, que fa quatre jornades que se'ls resisteix. Després de tres empats consecutius davant Badalona, Espanyol B i Sabadell i la derrota a La Nucía, l'Olot vol donar aquesta tarda (17.00) un cop sobre la taula davant el Nàstic de Tarragona, que visita el Municipal, on els garrotxins acostumen a mostrar la seva millor versió. «El futbol et dona cada setmana l'oportunitat de demostrar coses i contra el Nàstic tenim la possibilitat de reenganxar-nos a la part alta i lluitar per reptes bonics i ambiciosos», valora el tècnic. Garrido assegura que «estem intentant trobar un punt d'inflexió que ens permeti que el bon joc que realitzem es vegi reflectit a la classificació».

El rival dels olotins és un dels gegants de la categoria, tot i que la classificació no ho reflecteix. Els granes van baixar l'última temporada de Segona A i han confeccionat una plantilla per tornar a la categoria de plata. Tot i això, el seu inici de lliga no ha estat l'esperat i són catorzens amb 10 punts, els mateixos que l'Olot. L'equip de Xavi Bartolo, amb els alt-empordanesos Roger Brugué i Pol Valentín, visita la Garrotxa amb baixes importants com les de Javi Marquez, Pol Prats o Gerard Oliva per lesió i Jonathan Pereira i Ferran Giner per sanció. Petcoff i el golejador de l'equip, Pedro Martín, són dubte.

«Que el Nàstic sigui un equip que ha baixat de Segona A i hagi estat tantes jornades en descens reflecteix la dificultat de la categoria. Tot i això, per moltes baixes que tingui té una plantilla que podria competir fins i tot a Segona A», analitza Garrido. «Voldran ser dominants amb la pilota i aprofitar la velocitat dels seus atacants. Ens poden sorprendre perquè són capaços de plantejar partits de maneres molt diferents», afegeix.

Justos per a la convocatòria

Per al partit d'aquesta tarda, Raúl Garrido no podrà comptar amb Joel Arimany ni Blázquez per lesió -el besaluenc estarà uns dos mesos de baixa. Xumetra és dubte a causa d'unes molèsties per un cop durant l'entrenament de dijous. Després que Oriol Pujadas hagi estat cedit al Figueres, el tècnic disposarà de 18 jugadors justos per fer la convocatòria.

Prem per veure més contingut per a tu