Els de Raúl Garrido segueixen en la cerca de la victòria, que fa quatre jornades que se'ls resisteix. Després de tres empats consecutius davant Badalona, Espanyol B i Sabadell i la derrota a La Nucía, l'Olot vol donar aquesta tarda (17.00) un cop sobre la taula davant el Nàstic de Tarragona, que visita el Municipal, on els garrotxins acostumen a mostrar la seva millor versió. «El futbol et dona cada setmana l'oportunitat de demostrar coses i contra el Nàstic tenim la possibilitat de reenganxar-nos a la part alta i lluitar per reptes bonics i ambiciosos», valora el tècnic. Garrido assegura que «estem intentant trobar un punt d'inflexió que ens permeti que el bon joc que realitzem es vegi reflectit a la classificació».

El rival dels olotins és un dels gegants de la categoria, tot i que la classificació no ho reflecteix. Els granes van baixar l'última temporada de Segona A i han confeccionat una plantilla per tornar a la categoria de plata. Tot i això, el seu inici de lliga no ha estat l'esperat i són catorzens amb 10 punts, els mateixos que l'Olot. L'equip de Xavi Bartolo, amb els alt-empordanesos Roger Brugué i Pol Valentín, visita la Garrotxa amb baixes importants com les de Javi Marquez, Pol Prats o Gerard Oliva per lesió i Jonathan Pereira i Ferran Giner per sanció. Petcoff i el golejador de l'equip, Pedro Martín, són dubte.

«Que el Nàstic sigui un equip que ha baixat de Segona A i hagi estat tantes jornades en descens reflecteix la dificultat de la categoria. Tot i això, per moltes baixes que tingui té una plantilla que podria competir fins i tot a Segona A», analitza Garrido. «Voldran ser dominants amb la pilota i aprofitar la velocitat dels seus atacants. Ens poden sorprendre perquè són capaços de plantejar partits de maneres molt diferents», afegeix.

Justos per a la convocatòria

Per al partit d'aquesta tarda, Raúl Garrido no podrà comptar amb Joel Arimany ni Blázquez per lesió -el besaluenc estarà uns dos mesos de baixa. Xumetra és dubte a causa d'unes molèsties per un cop durant l'entrenament de dijous. Després que Oriol Pujadas hagi estat cedit al Figueres, el tècnic disposarà de 18 jugadors justos per fer la convocatòria.