El Peralada ha hagut d'esperar a la quarta jornada per sumar el primer punt de la temporada. L'equip d'Albert Carbó ha pogut superar l'hàndicap dels mals resultats recollits fins avui, malgrat les espurnes de bon futbol que havia demostrat. Davant del Castelldefels les coses no han estat fàcils, i encara menys quan han estat els visitants els primers a obrir el marcador. L'autor del gol del 0-1 en el minut 24 ha estat Peke, quer ha sabut aprofitar una pèrdua de pilota dels empordanesos en el mig del camp.

En el descans, Carbó ha substituït Ivan per Pime i aquest s'ha estrenat, al cap de cinc minuts, fent l'1-1, resultat amb el qual ha acabat el partit. L'àrbitre ha allargat sis minuts la segona part, la qual cosa ha fet que els dos equips patissin per intentar evitar encaixar un gol del rival.