Segueix-nos a les xarxes socials:

Maverick vola al circuit de Le Mans

Maverick vola al circuit de Le Manseuropa press

Maverick Viñales (Yamaha) va ser el més ràpid ahir després de les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi de França, en l'històric traçat de Le Mans, per reptar-se amb les Repsol Honda de Marc Márquez, segon, o de Jorge Lorenzo, quart, i és que Yamaha va situar també en tercera posició Fabio Quartararo, mentre que Brad Binder (KTM) i Ai Ogura (Honda) van ser els millors en Moto2 i Moto3.

Si els lliures de divendres són un avís del que pugui passar la resta del cap de setmana, tot i que la previsió de pluja segueix activa per a avui i presumiblement per a la carrera, pot ser que Honda hagi de bregar amb unes Yamaha que van fer un pas endavant i van aprofitar la discreta arribada de Ducati o de Suzuki al traçat gal.

Maverick Viñales va desafiar tots els possibles contratemps per aconseguir un millor crono d'1: 31.428. Viñales va superar Marc Márquez (Repsol Honda), actual líder del Campionat, que va rodar només 190 mil·lèsimes més lent, mentre que Fabio Quartararo, va ser tercer -primer a l'FP1.

Prem per veure més contingut per a tu