L'angoixa s'incrementa amb la nova derrota davant del Llagostera B (3-1). La Jonquera va perdre davant d'un rival directe en la lluita per evitar el descens i ara haurà de remar les dues últimes jornades que queden per tancar el curs fora de la zona de perill, si l'any vinent no vol ser un dels equips de Segona catalana.

Davant la magnitud del que ambdós equips es jugaven, el respecte va ser la tònica que va marcar l'inici el partit. De seguida, els fronterers van superar la porteria de Roman amb un gol de Pol Compte que es va veure igualat abans del descans en una acció del conjunt local.

Tot i la seva implicació i serietat per tornar a posar-se per davant al marcador, els de Jordi Boix van encaixar dues dianes més a la segona part que els van suposar la derrota. En conseqüència, la Jonquera encadena la segona derrota consecutiva i marca el descens amb 38 punts.

Els mateixos que el Can Vidalet, però els d'Esplugues de Llobregat els superen pel goal-average. Els dos partits que resten per acabar la lliga seran decisius per la continuïtat dels fronterers a Primera catalana.

Aquest diumenge reben al Manlleu (17 h), que ocupant la 7a posició no té res en joc, i l'última jornada s'enfrontaran al San Juan Montcada, penúltim.