Segurament, la tranquil·litat que ha generat la decisió de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per crear una Primera divisió B i, per tant, bloquejar el descens dels equips de Segona, que haurien estat condemnats, ha marcat el desenllaç de l'estrena del Sant Pere Pescador a la categoria de plata. Si fos pels resultats, les santperenques haurien dit adeu a la categoria després de tancar el curs a la 12a posició amb 22 punts. «Ens hem equivocat en el nostre primer any a la categoria perquè veníem de fer una temporada molt bona a Copa Catalunya i pensàvem que disposàvem d'un equip prou fort com per competir bé. Aquesta competició és molt exigent i per això hem fallat, encara que les sensacions sobre el terreny de joc tampoc s'han acabat de traduir», explica l'entrenador Joan Pont.

El tècnic del Sant Pere destaca «el gran treball» de les seves jugadores, que «han pogut agafar experiència per a la pròxima temporada». «De la mateixa manera que jo, són totes molt competitives i les derrotes ens han fet mal. La majoria de punts se'ns han escapat per petits detalls i això ha generat dubtes, però sempre acabavem allà mateix: 'juguem bé'», diu Pont. De cara al curs vinent, el club ja està perfilant la plantilla i negociant reforços que podrien anunciar-se durant els propers dies. «Amb dos o tres fitxatges podríem ser un equip revelació», confessa.

Una victòria per acabar

El Sant Pere acaba el curs amb bones sensacions després d'imposar-se al Pallejà (2-1), remuntant amb dos gols de Sílvia Masferrer.