Per ara, es preveu que el final de temporada serà tranquil. Lluny de complicar-se la vida com ho ha fet els darrers mesos, l'equip de Xavi Agustí sembla que a poc a poc va reenganxant-se a la bona dinàmica que li permetrà certificar la permanència. L'última jornada el Figueres va ratificar el seu bon moment amb una important victòria davant la Pobla de Mafumet (0-1). Si bé és cert que va ser per la mínima i gràcies a un gol en pròpia del local Jesús López a les acaballes del partit, però això no deixa de treure mèrits als figuerencs, que van fer un pas endavant a la segona part -aprofitant la superioritat numèrica per l'expulsió de Roger Figueras amb doble groga (60')- per tal de lligar tres punts importantíssims per a l'objectiu.

«Tot i que al final el gol acaba sent d'una jugada en pròpia porteria, crec que hem disposat de més i millors ocasions que la Pobla. Sabíem que al principi tocaria patir una estona perquè el seu joc combinatiu podia desgastar-nos, però ho hem sabut resoldre», explica el tècnic figuerenc.

A nou punts del descens

Tornant a l'Alt Empordà amb la segona victòria consecutiva a domicili al sac, el Figueres s'impulsa des de la 15a posició amb 38 punts i deixa el descens -que marca l'Ascó amb 29 punts- a nou. Sens dubte, un respir per a un equip que anímicament s'havia vist molt tocat. «Cada vegada anem a més en l'àmbit de progrés als minuts sobre el terreny de joc, però cal tenir present que tot això són dinàmiques. Estem començant a sortir d'un mal tràngol i això costa. Encadenem tres resultats positius i hem d'intentar allargar al màxim aquesta ratxa. Els ànims cada vegada creixen més. Tenim una bona plantilla, molt compromesa i estem satisfets de poder-los entrenar», comenta Agustí.