Segueix-nos a les xarxes socials:

aplicacions esportives que ja SÓN UNA realitat

?Els serveis destinats a monitoritzar l'activitat física han revolucionat les descàrregues dels dispositius electrònics

aplicacions esportives que ja SÓN UNA realitatben nelms

En els darrers anys, cada cop hi ha més usuaris que fan esport que van acompanyats per un dispositiu que té forma de telèfon mòbil amb una aplicació incorporada. A més, aquesta nova realitat arriba a l'esport més popular en forma d'aplicacions que es descarreguen a l'instant i que es converteixen en monitors virtuals de moltes persones aficionades a caminar, córrer o anar amb bicicleta. És també ja un fet que la pràctica esportiva es difon i es comparteix a través de les xarxes socials.

De fet, les aplicacions esportives es troben entre les més descarregades, juntament amb les de jocs, música i missatgeria. Es pot constatar que últimament aquestes eines han fet augmentar les persones que fan esport i, com a conseqüència, la pràctica d'exercici físic s'ha fet més social amb les aplicacions tecnològiques. Les millors aplicacions per a esportistes són aquelles que ens ajuden a superar-nos dia a dia durant els entrenaments o competicions. Les tecnologies segueixen avançant i el naixement de noves eines digitals per als amants de l'esport va en augment, tot i que n'hi ha algunes de molt consolidades com ara Runtastic, adaptable per a qualsevol tipus d'activitat física; Strava, especialitzada en corredors i ciclistes amb una gran influència a les xarxes socials; o BMI calculator, un mesurador de l'índex de massa corporal per saber la condició física de cada usuari.

wikiloc

Un servei amb més de 4 milions d'usuaris

Una de les aplicacions esportives amb més èxit és Wikiloc, un servei gratuït en el qual es poden emmagatzemar i compartir rutes a l'aire lliure de tot el món referenciades especialment amb GPS. Les indicacions pertanyen a diferents categories segons el desplaçament, i destaquen el senderisme, ciclisme i altres activitats. Wikiloc s'ofereix en diversos idiomes i ja en formen part més de 4 milions i mig d'usuaris que han compartit més d'11 milions de rutes i 20 milions de fotos a l'aire lliure.

Prem per veure més contingut per a tu