El Barça tornarà a jugar la final de la Copa del Rei. Els blaugrana, molt efectius de cara a porteria, han superat per 0-3 un Reial Madrid que ha merescut més. Els blancs, liderats per Vinicius, han perdonat a la primera meitat. A l'inici de la segona part, el Barça ha donat un cop d'autoritat i ha sentenciat gràcies a la connexió Suárez-Dembelé. Primer amb un gol del davanter uruguaià després d'una gran jugada del francès (minut 50), uns minuts més tard amb un gol en pròpia porteria de Varane (minut 69), i finalment amb un gol de penal de Luis Suárez (minut 73).

El Madrid, tot i el gran estat de forma de Vinicius, sembla haver perdut la pólvora exhibida a l'inici d'aquest 2019. El clàssic s'ha tornat a decantar cap a Barcelona, que aquesta temporada podrà guanyar la seva cinquena Copa del Rei consecutiva.

D'aquí a pocs dies, un nou clàssic, que uns i altres afrontaran amb estats d'ànim diferents.