El lideratge del grup 29 de Quarta Catalana segueix entretingut i el Viladamat, que l’havia caçat feia una setmana, se’l va deixar prendre el diumenge passat després de perdre un partit pendent davant el Jafre (1-2). Aquesta derrota no la va desaprofitar el Verges, que havia manat els primers mesos, per recuperar la plaça gràcies al triomf de mínims a la Pera (2-3). En clau local, el Camallera tampoc va aprofitar un duel endarrerit per aproximar-se a les places d’ascens i es va veure sorprès pel Sarrià de Ter (0-5).

D’altra banda, en el grup 30 el Cadaqués segueix tranquil al capdavant i ja sap el coixí real que té de punts: vuit. L’Armentera, un dels rivals directes que tenia duels pendents, només va aprofitar un dels dos bonus, però ha entrat en llocs d’ascens directe, en detriment del Base Roses B. La derrota al camp del Lladó (2-1) la van arreglar amb la victòria davant el Vilajuïga (3-2). Aquest divendres (21.15 h), el Llers se li pot situar a només un punt si venç el Siurana en un enfrontament pendent.

El Lladó culmina el seu pont fantàstic

El Lladó va aprofitar a la meravella el Pont de la Puríssima ja que va guanyar els dos partits pendents i ha pujat a la sisena posició de Quarta. Per un costat, els d’Àngel Costa es van desfer de l’Armentera (2-1), segon classificat, el dijous, i per l’altre van golejar sense contemplacions el penúltim, el Vilafant (1-10), amb un trio inclòs de Milli i amb lesió del porter local Macià Masó amb 0-3.

City, Vila-sacra i St. Llorenç fitxen

Durant els darrers dies el mercat de Quarta Catalana s’ha anat movent. El Roses City segueix fitxant jugadors amb projecció, en aquest cas del Base Roses, i Marc Donat ha fet el salt a Mas Oliva. El Vila-sacra B, per la seva part, ha incorporat el carriler Adrià Fernández Peque, procedent de l’Armentera, mentre que el cuer, el Sant Llorenç de la Muga, ha donat d’alta Jorge Albert Varela i Xavier Pérez, amb passat al Col·lectivitat Boliviana i al Vilafant.