L’Escala continua imparable al capdavant de Segona Catalana i, el diumenge passat, va deixar enrere un rival directe, el Bosc de Tosca (3-0). Els nois de Sepu han instal·lat un fortí en el Nou Miramar, on van encadenar la setena victòria en set enfrontaments. Davant els garrotxins, els blaugranes van anar per la via ràpida i el duel el van encarrilar al descans amb gols dels seus màxims realitzadors, Ignasi Massó i Jam Baldeh. A la represa, Denilson va rubricar la golejada.

En aquest partit, a la banqueta ja no s’hi va asseure el porter Dani Muñoz, que encara no havia debutat i ha marxat en el Marca de l’Ham. Qui va ser exjugador de la Jonquera i Palafrugell va estrenar convocatòria amb els figuerencs, el dissabte passat al Cassà, sense arribar a debutar. El Marca de l’Ham es va retrobar amb la victòria (0-1) gràcies a un solitari gol de Lluís Hernández a la represa, en un xoc dur, amb cinc expulsats, tres dels quals dels figuerencs (André Mabil, Gaby i Nene), que no jugaran contra el Can Gibert, el dia 16.

Punt del Base Roses a Porqueres

Per la seva part, el Base Roses va obtenir un punt de la seva visita al camp del Porqueres de l’escalenc Gabri Maragall (1-1), amb un gol d’Alioune Gueye, exjugador del filial. Els nois que entrena Joan Fàbrega tenen la permanència a sis punts.