A Segona Catalana, el Cabanes es va deixar els primers punts de la temporada, però va acabar donant l’empat per bo (2-2) al camp del Girona, l’altre equip imbatut del grup. Amb aquest resultat, les noies de Josep Camps continuen com a líders en solitari abans de rebre, en el pròxim partit, previst pel 16 de desembre, el seu immediat perseguidor, el Torelló.

El filial del Sant Pere, a refer-se contra el cuer

Asia Garcia, fitxada pel Sant Pere aquest estiu procedent del Vila-sacra juntament amb Amandine Garriga i Susi Oliveras, va debutar amb el primer equip contra el Sant Gabirel, un dia més tard d'haver jugat amb el filial, a Segona Catalana, tot participant en la der­rota davant el Taradell (2-3). Les noies que entrena Paula Segarra han encadenat quatre derrotes seguides just després d’haver sumat quatre triomfs consecutius i aquest dijous, a les 6, rebran el cuer Sant Fost en un duel pendent.

El Cabanes juvenil encadena la millor ratxa contra la Roca

El juvenil A del Cabanes femení va empatar davant la PBB La Roca (4-4) en un duel boig, amb gols d’Andrea Ripollès, Aina Sararols, Mireia Vallejo i Aina Ling Cantero. Les cabanenques han sumat set dels últims quinze punts a Primera, la millor ratxa del curs tenint en compte que van perdre els vuit primers partits. El conjunt de Bryan Valero reprendrà la lliga el 16 de desembre al camp del Cirera, de Mataró.