El Lloret es va retrobar ahir amb la victòria després d'encadenar quatre partits consecutius perdent. Ho va fer davant la seva afició contra l'Alcobendas per 4-2, en un partit que els lloretencs no van sentenciar fins a vuit segons del final.

El partit no va començar bé per als interessos del conjunt entrenat per Josep Codina, que va veure com passats tres minuts els madrilenys es posaven per davant el marcador.

En l'equador del primer temps Àlex Grau igualava el matx i amb l'1-1 s'arribava al descans. Després de la represa, dos gols de Plaza donaven tranquil·litat als locals (3-1), que van veure com els visitants retallaven distàncies a cinc minuts per acabar el partit (3-2).

Però Farre, quan faltaven vuit segons per al final, va sentenciar l'enfrontament amb el 4-2 i va fer que la victòria és quedés a Lloret.

CITYLIFT GIRONA-VOLTREGÀ

Nou pas enrere d'un Citylift Girona que es posa en problemes i es manté en la zona de descens. El conjunt entrenat per Ramon Benito, que no aixeca el cap, va perdre 1-4 davant un contundent Voltregà. Malgrat arribar al descans amb empat gràcies a un gol de Pelícano, que neutralitzava l'inicial de Ballart, ni l'encert va acompanyar. Armengol, novament, Ballart i Vargas van situar un contundent 1-4, que no va arribar fins al límit del final, quan el Girona atacava a la desesperada.

El Voltregà, que amb 0-1 va errar una falta directa mitjançant Ballart, va veure com el Girona feia el mateix amb un xut de Pelícano. Amb el que no comptaven els gironins era amb el penal assenyalat i transformat per Armengol, només començar la segona meitat i en ple impuls gironí, que malgrat intentar-ho va veure amb tristor com el Voltregà ampliava l'avantatge fins a l'1-4 final i deixava els gironins a la part baixa.