10 de novembre de 2018
10.11.2018

Márquez no sortirà al balcó de l'Ajuntament de Cervera pel cartell dels presos

El consistori rebutja retirar el cartell, cosa que li van demanar per qüestions de protocol i patrocinis

10.11.2018 | 06:30
Marc Márquez

El pilot lleidatà Marc Márquez (Repsol Honda), pentacampió del món de MotoGP, no sortirà aquest dissabte al balcó de l'Ajuntament de Cervera, la seva ciutat natal, en els actes de celebració del seu nou títol mundialista, perquè el consistori no retirarà de l'edifici el cartell de suport als líders independentistes presos, ha explicat l'alcalde, Ramon Royes (PDeCAT).

Per qüestions protocol·làries i exigències de les grans firmes que patrocinen al pilot, el FanClub va demanar a l'Ajuntament que es retirés aquesta pancarta de la balconada, sol·licitud rebutjada per l'alcalde, segons havia informat també aquest divendres al diari 'Segre'.

"Per a mi no hi ha cap polèmica. En les reunions que hem tingut amb FanClub, Mossos d'Esquadra, Policia Local i Bombers, va sortir aquest tema, em van demanar que retirés aquesta pancarta i jo els vaig dir que no es podia retirar", ha declarat Royes.

"És una pancarta que hi és perquè hi ha un acord de ple de donar suport als presos polítics. Des de l'entorn de Márquez van dir que no sortiria. De la mateixa manera que ells han de respectar la nostra decisió, nosaltres respectem la seva", ha afegit.

Aquest és el segon any que es produeix aquesta situació i, en paraules del propi Royes, el pentacampió "sortirà a la plaça, saludarà als fans i es farà fotos amb ells com va fer l'any passat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook