Al grup 29 de Quarta Catalana el Verges és el líder indiscutible, amb vuit victòries en vuit jornades. Per darrere, un grapat de conjunts aspiren a assolir la segona plaça, que també dona l’ascens directe a Tercera Catalana. Actualment, qui ocupa aquest lloc és el Viladamat, que el diumenge va empatar contra l’Albons (1-1), rival directe, després d’encadenar cinc victòries seguides. Els nois de Xavi Carmona disposen del pitxitxi, David Puig (16), i tenen a quatre punts el Verges, l’únic equip amb qui ha perdut aquesta temporada (2-3, al setembre).

L’altre representant altempordanès del grup, el Camallera, també manté opcions de caçar el segon lloc. El conjunt de Xicu Ventalló és sisè, a sis punts del Viladamat, però amb un partit pendent amb el Bellcaire que jugarà el divendres dia 23 de novembre.

Solonenko, al Vilajuïga

D’altra banda, a l’altre grup, el 30, el Cadaqués continua imparable al capdavant. Els de Metri Borrell van obtenir, davant el Lladó, la vuitena victòria en nou partits (1-o) gràcies a un nou gol de Jose González. Qui ocupa el segon lloc, també d’ascens, però de manera provisional és el Base Roses B, que va superar el Vila-sacra B (2-0) en el duel de filials. L’Armentera, el Roses City, el Fortià i el Llers segueixen a l’expectativa.

Un dels altres conjunts que també volen pujar, el Vilajuïga, va superar el Vilafant (2-3) tres dies després de perdre contra el Fortià (0-1) en un duel pendent. El conjunt de Lluís Ferrer s’ha reforçat amb Volodymyr Solonenko, procedent del Juncària juvenil, i que s’afegeix a les ja conegudes arribades de Ian Soto (Vilamalla) i David Alsina (Base Roses). Mentrestant, un dels partits endarrerits que també s’havia de jugar el dijous, el Sant Llorenç-Espolla, es va ajornar per la mort de Jaume Llonch, pare del segon tècnic espollenc.