La Unió Esportiva Olot va sumar ahir un punt molt valuós davant l'Hèrcules, el líder de la categoria, en un partit que va acabar en empat a zero. Els garrotxins van ser superiors en el còmput general del partit, però el domini no es va traduir en gols. L'Hèrcules va estar molt incòmode durant els primers 45 minuts, tot i que a la segona meitat va tenir ocasions clares per fer gol.

El conjunt garrotxí arribava al partit amb la baixa del migcampista Jordi Masó per acumulació de targetes. Garrido va resoldre el contratemps situant Barnils de pivot i donant entrada, una setmana més, al jove central de Molló, Lluís Aspar, que amb només 18 anys està deixant molt bones actuacions a Segona B. Transcorreguts els primers 10 minuts de partit ja quedava clar quin equip seria protagonista amb la pilota. Els olotins es van establir a camp contrari i van posar contra les cordes l'Hèrcules. Al segon minut de partit Pedro va fer el primer avís amb un xut des de la frontal, que es va estavellar a la creueta, i 5 minuts més tard Héctor va tornar a avisar amb un xut llunyà, que va marxar desviat de la porteria defensada per Falcón.

Els alacantins gairebé no van tenir possessions llargues i les poques arribades que van realitzar van ser a través de passades llargues cap a Carlos Martínez o amb contraatacs buscant Pol Roigé a l'espai. D'aquesta manera, al minut 15 de partit, l'Hèrcules va tenir la primera ocasió del partit. Una pilota llarga que buscava Pol Roigé va permetre al barceloní quedar-se sol en un u contra u davant Carles Mas, però el banyolí va aconseguir robar-li l'esfèrica.

L'Olot era clar dominador del partit i, al minut 20, Marc Mas va tornar a avisar amb un xut llunyà, que tornava a marxar desviat de la porteria defensada pel porter herculà. Els garrotxins encadenaven una envestida rere una altra i al minut 27 van tenir una doble ocasió per fer el primer gol del matx. Guzmán, que estava sent el gran focus de perill dels locals, ho va intentar amb un xut creuat des del bec de l'àrea, però un defensa visitant va desviar l'esfèrica. El refús el va aprofitar Marc Mas per fer una centrada cap a Xumetra, que va realitzar una innocent rematada de cap que no va donar problemes a Falcón.

Quan faltaven 5 minuts per al final de la primera meitat, els olotins van tenir una nova oportunitat d'avançar-se en el marcador. Alan Baró va rematar la centrada d'un córner servit per Héctor, però la pilota es va estavellar en un defensa visitant, que la va treure gairebé de dins de la porteria.

Els olotins van sortir de nou amb la intenció de dominar novament el matx, i així ho van fer, però la primera ocasió va ser per a l'Hèrcules. Diego Benito va donar un ensurt als garrotxins amb un xut molt potent dins l'àrea, que va aturar, miraculosament, Xavi Ginard. A diferència dels primers 45 minuts, els alacantins se sentien més còmodes quan recuperaven l'esfèrica i trobaven suficients espais per agafar desprevingut a l'Olot.

Al minut 55, Chechu Flores va tenir l'ocasió més clara dels visitants per avançar-se en el marcador. Pol Roigé va guanyar l'esquena a la defensa olotina i va fer una passada de la mort cap al capità herculà, però el de Sarrià de Ter no va connectar bé la rematada amb la cama esquerra i la pilota va marxar desviada de la porteria defensada per Ginard.

A l'equador de la segona meitat, ambdós tècnics van realitzar dos canvis en atac. Garrido va donar entrada a Cosme per Xumetra, mentre que, per part de l'Hèrcules, va marxar del camp Juli i en el seu lloc va entrar José Fran. Només entrar al terreny de joc, el davanter de Santa Pola va posar Ginard en problemes amb un xut directe de falta des de la frontal, però el porter mallorquí va refusar l'esfèrica amb solvència. A l'Olot li va costar molt crear ocasions de perill a la segona part, però quan faltaven 15 minuts per al final Héctor va estar a punt de fer l'1 a 0 amb un xut potent des de la frontal que va refusar Falcón. Durant els últims 10 minuts, els garrotxins van ser els que més insistència van mostrar per endur-se els tres punts, però l'ocasió més clara va ser per als visitants. Una relliscada d'Aspar, sent l'últim home en defensa, va deixar Carlos Fernández sol davant Ginard, però el porter mallorquí va evitar el gol dels alacantins amb una gran aturada.

El resultat final va ser de 0 a 0, malgrat que ambdós equips van tenir ocasions per fer gols. L'Olot va ser superior al seu rival en el còmput general del partit, però finalment va sumar només un punt que el permet mantenir-se a l'equador de la classificació a dos punts del descens.