L’ascens a Segona Catalana pot quedar encarrilat al novembre, un fet mai vist els darrers anys a la comarca. L’Empuriabrava-Castelló, el líder indiscutible, rebrà la visita aquest diumenge (16 h) a l’Aeròdrom del Begur, del tercer classificat i que s’acaba de deixar prendre el segon lloc pel Torroella de Montgrí. A Segona puja el campió, directe, i el millor sotscampió de Tercera, una condició que igualment ostentaria el conjunt d’Albert Albert en aquests moments. Els baixempordanesos, entrenats per l’excoordinador del Figueres Damià Sagué, estan a vuit punts de l’Empuriabrava-Castelló i una derrota ja els deixaria a una distància insalvable d’11.

Doble triomf i ja en van 10

Els de l’Aeròdrom són un equip 10 i la setmana passada van obtenir un doble triomf: el dijous, per Tots Sants, en un duel pendent al camp del Sant Pere Pescador (1-4) amb un trio de gols d’Alberto Jiménez i el dissabte, a Borrassà (0-2), amb dues dianes de Nelson, de penal, i de Guillem Güell en els darrers deu minuts de partit.

El Vilamalla fitxa el davanter Maicol, ex del Sant Miquel i Llers

El Vilamalla només ha marcat 11 gols en 10 jornades i per completar l’atac liderat per Adrià Alarcón i Mario Fernández ha incorporat Maicol Lizardo. El davanter veneçolà estava sense equip i té passat en el Sant Miquel de Fluvià i el Llers, entre d’altres.

Santaulària, el quart jugador que canvia el Cabanes pel Navata

El Cabanes ha vist com en l’últim mes quatre jugadors que havien arribat del desaparegut Vilabertran han fitxat pel Navata. El darrer jugador que ha canviat d’aires és el defensa Àngel Santaulària, que segueix les passes de Carlos Vidal, Javi Pericet i Jose Morata.

Duel veïnal entre Portbou i Llançà, separats per un punt

Aquest diumenge (11.30 h) hi haurà duel veïnal entre el Portbou i el Llançà, dos conjunts que estan separats per només un punt a la zona alta. A les files dels portbouencs hi milita Pablo Antolín, davanter que el curs passat jugava amb els llançanencs, amb qui va anotar 10 gols.