El Peralada-Girona B s'ha tret un pes de sobre després d'aconseguir, aquest dissabte, la primera victòria de la temporada a Segona B a la desena jornada. Els nois de Chicho acumulaven cinc empats i quatre derrotes, tres de les quals consecutives, i van trencar la ratxa amb un solitari gol de Pau Migueléz al camp del Terol (0-1). L'ex del Racing de Santander va aprofitar una assistència del juvenil Pachón en el minut 8 per donar el primer triomf a un conjunt altempordanès que recuperava Eric Montes.

Els peraladencs van perdonar més gols de les botes d'Andzouana, del revulsiu Kevin Soni i de l'escalenc Valery Fernández, que recuperava la titularitat passant del lateral a la dreta del mig del camp. Al darrere, Marc Vito va aprofitar que Suárez anava convocat amb el primer equip del Girona per baixar la persiana.

Amb aquest triomf, el Peralada-Girona B deixa la cua de la classificació en solitari, ara és penúltim i confia en seguir la dinàmica el diumenge que ve davant el Cornellà, equip de la zona alta.