n L'estat d'ànim, a la vida, marca el present de tothom. I el del Llagostera, ara mateix, és preciós. Senzillament, no té aturador. No té res a veure amb la sort, ni és flor d'un dia puntual; la feina dels deixebles d'Oriol Alsina està trencant tots els registres. Ahir, van ser capaços de derrotar el seu més immediat perseguidor, el Prat (2-0), que arribava a la cita invicte i sense haver encaixat cap gol. Doncs bé, només havien passat quatre minuts quan Èric Jiménez va enviar la pilota a l'escaire. El més difícil ja estava fet, però, lluny de creure-s'ho, el Llagostera va continuar insistint.

Entre atac i atac, el Prat, com no podia ser d'una altra manera, es va fer veure. La defensa gironina, però, va estar impecable. No van deixar cap escletxa, ni una. Liderats per Lucas Viale, van decidir que ahir el Prat no passaria. I no va passar. I quan van treure el cap a l'interior de l'àrea, va aparèixer Marcos per recordar-los que no tenien res a fer. El Llagostera ja havia sentit que guanyaria.

Marc Medina, després d'una gran assistència de Gil Muntadas; Moussa i Lucas Viale, a la sortida d'un córner, van acaronar el 2-0. Era qüestió de temps. I Moussa, abans del descans, va cridar que ja n'hi havia prou, superant tot aquell que se li va posar al davant gràcies a un eslàlom imparable que va acabar amb la pilota al fons de la xarxa i amb tot el Llagostera rabiant d'alegria. El premi gros estava a punt de caure.

A la segona part, el Prat va treure el gen d'equip guanyador. Per alguna cosa seria que encara no havia perdut. Sergi Moreno, enviant un llançament al travesser, va donar l'ensurt més gran. Però ahir era el dia del Llagostera, que ja domina la Lliga per quatre punts.