El derbi gironí de Tercera Divisió entre el Figueres i el Llagostera s'ha decantat pels visitants (0-1), que mantenen el lideratge provisional abans de jugar-se el primer lloc davant el Prat. Els figuerencs, 14ns, venien animats després de vèncer a Terrassa i de fitxar els davanters Xavi Ferrón i Sergio Álvarez, però han patit un càstig excessiu. Una acció del lateral dret llagosterenc Crespo en el minut 30, que ha enganxat una pilota a fora de l'àrea que ha situat al pal dret d'Aroca, ha estat definitiu. Aquest partit ha servit de retorn per a Gil Muntadas i Maik Molist, ara al Llagostera, mentre que Toni Cunill s'ha quedat a la banqueta tot el partit.

El duel ha estat molt igualat i amb poques ocasions i tot i que per primer cop el Figueres sortia amb Ferrón, Álvarez i Álvaro a la punta d'atac i des de l'inici, els llagosterencs s'han mostrat molt sòlids i no han concedit cap ocasió clara. Només a la represa els nois de Joan Esteva han mostrat símptomes de poder empatar -un cop de cap a fora d'Álvarez i un xut de falta de Canal al límit de l'àrea que ha tocat a la barrera-, però les opcions s'han acabat en el minut 67. Canal, que era l'últim home, ha estat expulsat en una acció amb Sascha on hi podia haver fora de joc. Aquesta estocada ha deixat el Figueres més minvat, tot i que els d'Oriol Alsina, ferms i amb ofici, tampoc han apretat amb el 0-1 i Aroca no ha hagut d'intervenir.

Per a Esteva, "sabíem del seu ofici, hem defensat bé, nosaltres hem posat quelcom més al damunt del terreny de joc, però ens ha faltat profunditat. L'expulsió ha arribat en el nostre millor moment". Mentrestant, Alsina considerava que "hem fet un partit molt seriós, el Figueres no ens ha generat gaire"

FIGUERES: Aroca, Puig (Èric Torres, 81'), Hostench, Romero, Canal, Vilanova, Tena, Ritxi, Álvaro (Espuña, 71'), Ferrón i Sergio Álvarez (Pimentel, 83').

LLAGOSTERA: Marcos, Crespo, Bigas, Viale, Amantini, Pol Gómez, Maik Molist, Moussa (Medina, 89'), Gil Muntadas (Erik, 74'), Pitu (Yeray, 85') i Sascha.

GOL: 0-1, Crespo (30').

ÀRBITRE: Bureu Méndez. Targetes grogues als locals Canal i Romero i als visitants Maik, Pitu i Sascha. Ha expulsat al local Canal (67') amb vermella directa.

INCIDÈNCIES: 700 espectadors a Vilatenim, en una jornada on el Figueres ha presentat els equips de futbol base.