La Quarta Catalana es perfila com la més igualada dels darrers anys a la part alta del grup 30 i, després de quatre jornades, el Cadaqués es manté com a líder en solitari. Els nois de Metri Borrell sumen 10 dels 12 punts possibles després de vèncer, el diumenge passat, el Selvatans (6-0) en el duel veïnal, amb un trio de Jose González i coincidint en el clàssic Memorial Joan Canaleta.

Per darrere els de Sa Guarda es troba el Llers, que a casa ha instal·lat un fortí: tres triomfs seguits amb un balanç de 16 gols a favor i cap en contra. L’última alegria va ser davant el Sant Llorenç de la Muga (4-0), on el pitxitxi del grup, Orlando Cabrera, va tornar a marcar i ja acumula sis dianes.

Per la seva part, el Lladó, que ha guanyat els tres partits i té el lideratge a les seves mans, va guanyar al Sant Miquel de Fluvià (3-1); el Roses City va golejar el Vilafant (2-5) i el Siurana es va desfer el filial del Vila-sacra (1-0) amb un gol de Pere Bosch en el minut 83. D’altra banda, l’Armentera-Palau es va suspendre perquè els visitants no disposaven de prou jugadors.