El primer derbi altempordanès de Segona Catalana entre el Marca de l’Ham i l’Escala es va decantar pel bàndol costaner (0-2), en un duel disputat a l’estadi Albert Gurt de Figueres perquè el club local ha replantat la gespa i confia a tenir-la a punt per al 30 de setembre davant el Camprodon.

El conjunt que entrena Sepu va obtenir el tercer triomf en tres partits en un duel que va controlar arran del 0-1 de Moha Chami després de pescar una falta. Els escalencs tenen molta pólvora a davant i l’ex del Banyoles Ignasi Massó, que ha marcat en totes les jornades, va anotar el seu quart gol a la recta final després que Denilson Rivas li servís en safata. Amb el 0-2, els d’Edu Ortega van avisar amb un cacau de Brando que es va estavellar a la creueta, però els visitants també van topar amb el pal amb una vaselina de Denilson.

D’altra banda, l’Escala ha acabat lligant dues incorporacions més que ja van debutar en l’anterior partit contra el Quart: el defensa Nahum López, procedent del Llagostera juvenil, i el migcampista Osman Cáceres, que prové del Can Gibert.

L’altre equip local del grup, el Base Roses, va tornar a ser golejat per segona setmana seguida, en aquest cas al camp del Santa Pau (4-0). Els nois que entrena Joan Fàbrega són cuers i van claudicar a la segona meitat a terres garrotxines.

Retrobament de Foraster, Gabarri i Blanco en el Base-Marca de l’Ham

La Segona tornarà a tenir derbi local amb el duel Base Roses-Marca de l’Ham, aquest diumenge (18 h). El duel serà especial per a Marcos Foraster i Juanra Gabarri, actuals jugadors del Base que estaven a la Marca el curs passat. A l’altre bàndol, Raül Blanco tornarà a la Vinyassa un any després.