La selecció de Bèlgica ha aconseguir el passi als quarts de final del Mundial de Rússia després de vèncer al Japó (3-2) amb un gol en l'últim minut de Néixer Chadli, una diana que va significar la remuntada dels de Robert Martínez, que a falta de 25 minuts pel final perdien 0-2 davant una de les revelacions del campionat.

Els 'diables vermells' han patit més del compte davant d'una de les revelacions del torneig; Japó ha clavat dues garrotades als belgues amb els gols de Genki Haraguchi i Takashi Inui. No obstant això, Bèlgica ha reaccionat quan el combinat nipó assaboria ja la victòria; Marouane Fellaini, Jan Vertonghen i Chadli, amb un gol en l'última jugada, han culminat la remuntada dels belgues, que s'enfrontaran al Brasil per un lloc a semifinals.

La selecció europea segueix amb la seva ratxa de partits sense perdre, concretament 23, i s'ha estrenat, d'aquesta manera, amb victòria en el seu primer duel dins el costat menys 'amable' del quadre. Precisament, Bèlgica, amb ple de victòries, va ser la selecció més golejadora de la fase de grups amb un gran Romelu Lukaku (4 gols). Japó, classificada pel joc net en el Grup H, no ha pogut passar als quarts d'un Mundial per primera vegada en la seva història, malgrat fer un gran partit.

Bèlgica s'enfrontarà ara amb el Brasil als quarts de final aquest divendres (20.00 hores) a Kazan.