El llançanenc Isaac Viñales ha tingut un cap de setmana desafortunat a la categoria de Moto2, en el Gran Premi Montser Energy de Catalunya, que s'ha culminat amb una caiguda i retirada de la prova quan quedava poc pel final, aquest diumenge al matí. El pilot del SAG Team ja no tenia bones sensacions abans d'iniciar la carrera en el circuit de Montmeló, el qual sortia en 21è lloc, i a la primera volta ha passat a la 30a posició. A poc a poc ha anat escalant, vorejant la 21a plaça, però quan quedava poc per acabar la prova de Moto2 ha caigut. Pawi l'ha intentat avançar i Viñales ha marxat recte en el revolt 4, un dels més conflitius.

La victòria ha estat pel francès Fabio Quartararo i el podi l'han completat el portuguès Miguel Oliveira i el cerverí Àlex Márquez.

ISAAC VIÑALES:

"Ha estat un cap de setmana complicat en el que el primer dia vam tenir alguns problemes per trobar la posada a punt. El segon dia en el tercer entrenament lliure trobem una configuració bona, la moto funcionava i vam aconseguir rodar ràpid, amb bon ritme. A la sessió cronometrada no van sortir les coses com esperàvem, ens van anul·lar una volta ràpida que ens hagués permès classificar-nos millor, però finalment vam sortir molt enrere. En carrera he fet una bona sortida però el fet de sortir tan enrere ha suposat trobar-me amb molts pilots al primer revolt on hi han hagut tocs. He estat a punt de caure i això m'ha retardat més. A partir d'aquí he començat a remuntar, a rodar amb bon ritme i anar escalant posicions, fins que un altre pilot intentant avançar-me al revolt 4 m'ha tret fora de la traçada i no he pogut evitar anar-me recte. Per sort vaig poder parar la moto abans d'arribar al mur. Esperàvem més en la cursa de casa, però ara cal pensar en treballar per poder arribar el millor possible a Assen ".