07 de abril de 2018
07.04.2018

A Sarrià, un derbi sempre és un derbi

Sarrià i Bordils s'enfronten avui amb poca pressió, perquè els locals ja no poden enganxar-se al tren de dalt i la salvació dels visitants és molt difícil

07.04.2018 | 06:30
Una imatge del partit de la primera volta a Bordils.

Un derbi Sarrià-Bordils sempre serà un partit diferent i això no ho canvia ni el fet que, amb el primer equip del Bordils a Divisió d'Honor Plata, el derbi de Primera Nacional és entre un Sarrià sense cap pressió a la classificació i un Bordils B que ho té magre per evitar el descens de categoria. «El partit potser no és gaire important pel que fa a la classificació, perquè ells estan a baix i nosaltres a mitja taula sene opcions d'arribar a dalt, però un derbi sempre s'encara de manera diferent perquè tothom vol sortir a guanyar i les diferències a la classificació perden importància», explica el tècnic del Sarrià, Carles Morales, sobre el partit d'aquesta tarda al pavelló sarrianenc (18.30).

L'altra cara de la moneda és el Bordils B. Els joves jugadors que entrena Carles Ramonet s'han passat la temporada a la part baixa de la classificació i, de fet, una nova derrota avui en el derbi contra el Sarrià convertiria en matemàtic un descens que pocs confien encara a poder evitar. «Fins que no hi hagi res a fer, nosaltres seguirem lluitant per esgotar les opcions que ens quedin d'aconseguir la permanència que ha estat l'objectiu des de principi de temporada», diu Ramonet, que està convençut que «la nostra posició a la taula no reflecteix el nostre nivell de treball, però tenim un equip molt jove i molts partits se'ns descontrolen en els últims minuts».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook