El futbolista brasiler Robson de Souza Santos 'Robinho' ha sigut condemnat avui per la justícia italiana a nou anys de presó per participar en una violació en grup a una jove en una discoteca a Milà el 2013, van informar mitjans locals.

La jutgessa Mariolina Panasiti, de la novena secció penal del Tribunal de Milà, ha condemnat a Robinho per la violació d'una jove albanesa de 22 anys el 22 de gener de 2013, una agressió en què van participar cinc persones més, quan el futbolista jugava al Milan.

Robinho, de 33 anys, que durant la seva carrera ha passat per clubs com el Reial Madrid (2005-2008) o el Manchester City (2008-2010), milita des de l'any passat en l'Atlètic Mineiro del seu país.

A l'octubre de 2014, quan va transcendir la notícia, ho va desmentir. El 2009, quan participava en la lliga anglesa, es va saber que Robinho estava sent investigat per la policia per una presumpta violació en un club nocturn de Leeds (centre), encara que, després de ser sotmès a un interrogatori, va ser posat en llibertat sota fiança.