Després de guanyar els 11 partits de lliga el Cabanes va veure escapçada, de cop, la immaculada ratxa el diumenge passat. El Palau-saverdera, que puja a la quarta posició, va sorprendre els nois de Fran Lara en el seu camp (1-4) amb una golejada incontestable. Els cabanencs, que tenien la baixa del pitxitxi Txus Quintos i van veure com Migue Cortés demanava el canvi en el minut 18, sempre van anar a remolc en el marcador i els de Youssef Samadi van aprofitar-ho per dissenyar el partit perfecte.

Mohamed Batis, ex del Roses, va guiar l'equip cap al triomf amb un doblet i la golejada va rubricar-la l'excadaquesenc Mohamed Boubnad, que venia de marcar sis gols al Vilajuïga, i el president de l'entitat, Jose Maria Segovia. El Palau-saverdera portava deu anys sense competir, està tornant a la competició per la porta gran i té les places d'ascens a cinc punts.

La derrota del Cabanes la va aprofitar el Navata per refer-se de la derrota anterior en el duel d'aspirants, ja que es va imposar al camp d'un l'Armentera que deixa enrere (2-4). Els nois de Manel Cabezos es troben a quatre punts del Cabanes, segueixen en llocs de privilegi i mantenen quatre punts de coixí davant un Siurana que va golejar sense concessions el Vilafant (2-6.).

Per darrere, l'Espolla va punxar amb el Lladó (1-1), el Col·lectivitat Boliviana va superar el Fortià (3-0) i el Llers va seguir l'escalada a Vilajuïga (0-6) amb un trio de Younes Belkfir.