Segueix-nos a les xarxes socials:

Valencia-Barça i Madrid-Bilbao, els plats forts de la primera jornada de l'ACB

Aquest dilluns s'ha fet el sorteig del calendari de la lliga Endesa de la temporada que ve

Valencia-Barça i Madrid-Bilbao, els plats forts de la primera jornada de l'ACB

La primera jornada de la Lliga Endesa de bàsquet que es disputarà el cap de setmana del 30 de setembre i l'1 d'octubre citarà el València Basket, vigent campió de la competició, amb el FC Barcelona Lassa a la Fonteta.

El millor equip de la temporada 2016/17 obrirà la fase regular com a local, davant el Barça Lassa, en una primera jornada que també oferirà, entre altres, un Real Madrid-Bilbao Basket.

La primera data del calendari oferirà un duel de pedreres entre el Movistar Estudiants i el Divina Assegurances Joventut, tot i que aquest compromís serà ajornat per la disputa de la prèvia de la Lliga de Campions.

Al mateix temps, l'Unicaja Màlaga rebrà el Montakit Fuenlabrada i el Morabanc Andorra farà el mateix davant l'Iberostar Tenerife.

La jornada es completa amb les següents trobades: Monbus Obradoiro-Baskonia, UCAM Múrcia-Herbalife Gran Canària i Guipúscoa Basket-Tecnyconta Saragossa.

Per la seva banda, el San Pablo Burgos "descansarà a la Jornada 1 al trobar-se al setembre a la fase final del condicionament de la seva instal·lació de joc", ha informat la Lliga Endesa en el seu perfil de Twitter.

Consulta la resta del calendari clicant aquí.

Prem per veure més contingut per a tu