La primera jornada de la Lliga Endesa de bàsquet que es disputarà el cap de setmana del 30 de setembre i l'1 d'octubre citarà el València Basket, vigent campió de la competició, amb el FC Barcelona Lassa a la Fonteta.

El millor equip de la temporada 2016/17 obrirà la fase regular com a local, davant el Barça Lassa, en una primera jornada que també oferirà, entre altres, un Real Madrid-Bilbao Basket.

La primera data del calendari oferirà un duel de pedreres entre el Movistar Estudiants i el Divina Assegurances Joventut, tot i que aquest compromís serà ajornat per la disputa de la prèvia de la Lliga de Campions.

Al mateix temps, l'Unicaja Màlaga rebrà el Montakit Fuenlabrada i el Morabanc Andorra farà el mateix davant l'Iberostar Tenerife.

La jornada es completa amb les següents trobades: Monbus Obradoiro-Baskonia, UCAM Múrcia-Herbalife Gran Canària i Guipúscoa Basket-Tecnyconta Saragossa.

Per la seva banda, el San Pablo Burgos "descansarà a la Jornada 1 al trobar-se al setembre a la fase final del condicionament de la seva instal·lació de joc", ha informat la Lliga Endesa en el seu perfil de Twitter.

Consulta la resta del calendari clicant aquí.