L'Espanyol rep aquest migdia (12.00 h) l'Osasuna, cuer de la Lliga, amb la intenció de trencar la ratxa de dues derrotes seguides i continuar la seva escalada cap a la zona europea de la classificació, això sí, sense fiar-se de la mala situació a la taula del conjunt navarrès. El vestidor ha apel·lat durant tota la setmana a la prudència i a la humilitat per encarar aquest partit amb garanties. Els futbolistes recelen d'un rival amb urgències, que vindrà a Cornellà-el Prat a la recerca d'oxigen.

El quadre navarrès està en un punt crític i això el converteix en doblement perillós. Segons els assajos en els últims entrenaments, Quique Sánchez Flores podria canviar el dibuix tàctic a un 4-4-2. Tot indica que els puntes seran Moreno i Caicedo. El preparador torna a comptar en aquesta convocatòria amb el lateral dret Marc Navarro, recuperat de la seva lesió, el capità Javi López i el migcampista Oscar Melendo. D'altra banda, són baixa a la llista el migcampista senegalès Pape Diop, sancionat, el lateral esquerre Rubén Duarte i el migcampista Salva Sevilla.

En les últimes tres visites d'Osasuna a Cornellà-el Prat, el resultat ha estat de dues victòries i un empat, en la campanya 2013-14, per al conjunt navarrès. El club navarrès, en aquest curs, és el quart pitjor visitant de Primera Divisió, amb sis punts aconseguits a domicili. Mentrestant, a vuit punts de la permanència i amb una sola victòria en tota la temporada en Lliga (porta quinze partits sense guanyar), esgota el seu marge d'error en la seva segona sortida consecutiva al camp de l'Espanyol. Amb aquest panorama, cuer i despenjat de la resta de rivals directes, viatja a més a Barcelona amb les baixes dels lesionats Fausto Tienza, Tano Bonnín, Javier Flaño, Didier Digard i Miguel Flaño.