Després de trencar una ratxa de set victòries consecutives amb una derrota contra el Prat Delta, el Sant Pere Pescador va recuperar el camí del triomf al camp de la Penya Blanc Blava la Roca (1-2). Ana Ríos va demostrar per què és la pitxitxi de Preferent i ja porta 21 gols després del doblet que va anotar a la primera part. Les vallesanes van acabar posant emoció al partit amb un penal en el minut 76. Aquest duel retornava Cynthia i Paula Denis, absents en l'anterior jornada per sanció, però la davantera amb passat al Santa Eugènia va ser expulsada, de nou, i es perdrà el partit

d'aquest diumenge (16 h) contra el Guineueta, equip de la zona baixa de Preferent, de Nou Barris de Barcelona.

Sant Pere: Xènia Cantenys, Mireia Pont, Trini, Alba González, Taïs, Cristina Pont, Jeni Ballesta, Cynthia, Ana Ríos, Sílvia Masferrer i Paula Denis.

Gols. 0-1, Ana Ríos (30'); 0-2, Ana Ríos (33'); 1-2, Alba Román (p)(76').

Àrbitre: Bilal Kahouach. Targetes vermelles: Directa a la local Montes (52') i a la visitant Paula Denis (52').

Una altra golejada del Cabanes

El Cabanes es va deixar de concessions davant la visita de la Pera i va encadenar la segona victòria seguida amb contundència (5-0) malgrat tenir la baixa de la pitxitxi de l'equip, Alba Góngora. A la pròxima jornada les de Quim Cruset i Carles Monturiol es desplaçaran (diumenge, 10 h) al camp del Corró d'Amunt, equip de les Franqueses del Vallès que persegueix el líder de Primera Catalana, el Vic Riuprimer.

Cabanes: Xènia Cardona, Maria Cruset, Carla, Xènia Alonso, Tània, Maria Nicolàs, Estelle, Maria Mallol, Lydia, Arantxa i Laia Buixó. També van jugar Laia Arias, Sumia, Susi, Marina Torres, Alba del Fresno i Laia Novellón.

Gols. 1-0, Maria N. (3'); 2-0, Tània (28'); 3-0, Arantxa (p)(45'); 4-0, Maria M. (67'); 5-0, Maria N. (75').

Àrbitre: Neumann Sanz.

El Vila-sacra hi creu fins al final

El doble compromís que havia de tenir el Vila-sacra, de Segona Catalana, durant la setmana passada es va quedar a la meitat: el duel contra el Ripoll Atlètic va tornar a quedar ajornat, ara per aquest dijous (20.30 h), i el diumenge es va desfer del Moià (1-2) amb un doblet d'Alexandra Puentedura. Després de jugar contra les ripollenques, les noies de Paco Fernández descansaran fins al 12 de febrer, quan rebran el Riudeperes.

Vila-sacra: Mar Ruiz, Dikra, Carla, Souhaila, Sandra Quintos, Alejandra, Ariadna, Natàlia, Alexandra i Amandine. Gols. 0-1, Alexandra (58'); 1-1, Núria Arisa (p)(81'); 1-2, Alexandra Puentedura (89').

Àrbitre: Giró Pujols.

Debut amb derrota de Mery a Tenerife

La davantera figuerenca Maria Martí va gaudir, diumenge passat al migdia, dels seus primers minuts amb la samarreta del Granadilla. L'exjugadora del Llers i de l'Estartit va entrar al camp el minut 76 quan les de Tenerife ja perdien (0-1) davant la Reial Societat. El resultat ja no es va poder moure i Mery, segons el club canari, va "aportar verticalitat en el joc". El Granadilla, sisè classificat de la Primera Divisió, jugarà al camp del Rayo Vallecano el 12 de febrer.