L'argentí Leo Messi va sortir al rescat del Barcelona i va propiciar la remuntada de l'equip de Luis Enrique en el fortí del Sevilla (1-2), que va perdre el partit i l'ocasió de situar-se segon.

El Sevilla de Jorge Sampaoli és un equip que pot mesurar l'estat de forma real dels grans i el quadre blaugrana necessitava els tres punts per seguir els passos del Reial Madrid. El conjunt del tècnic xilè va dominar la primera part, va poder marcar diversos gols, però el Barcelona va aguantar.

Llavors, va aparèixer Messi, va treure a relluir tot el seu repertori per a engrandir al seu equip amb un gol, una assistència a Luis Suárez i un desplegament espectacular amb el qual el seu equip es va endur els tres punts. Una vegada més, va ser decisiu.

L'argentí va signar l'empat just abans del descans -el seu gol 500 com a jugador blaugrana- i va facilitar a l'uruguaià l'1-2 al quart d'hora del segon temps.