02 de novembre de 2016
02.11.2016
Pàdel

Fase final del campionat del 5è aniversari de l'Indoor Figueres

El campionat Màster Gironí agafarà el relleu la setmana que ve amb els millor jugadors i jugadores del circuit gironí

02.11.2016 | 14:13
Els campionats tenen lloc a l´Indoor Figueres

El Club Pàdel Indoor Figueres ha iniciat, aquest dilluns, el campionat per a celebrar el seu cinquè aniversari. És previst que fins aquest diumenge hi prenguin part un total de 260 jugadors, un fet que, segons el club figuerenc, situa aquest campionat com el més representatiu de l'any a la província de Girona. El director del Pàdel Indoor Figueres, Sergi Curto, explica que "tot i ser una setmana difícil, amb el pont, la gent ha respost molt bé i s'han pogut crear vuit categories. Esperem que tots els jugadors i jugadores gaudeixin d'una setmana de molt pàdel, convidem a tothom a venir, l'entrada és gratuïta i oferim servei de restaurant".

Els partits es disputaran cada dia a partir de les 7 del vespre i les rondes finals tindran lloc el divendres i el dissabte i les finals es concentraran el diumenge al matí.

Tot seguit, el Màster Gironí

A més del campionat del cinquè aniversari, el Club Pàdel Indoor Figueres acollirà, des del dilluns de la setmana que ve dia 7 fins al dissabte 12, el campionat Màster Gironí, que tanca la temporada en l'àmbit provincial i on participaran els millors jugadors classificats del circuit gironí en categoria masculina -primera i segona- i femenina -primera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook