En un partit amistós que s'ha convertit en un clàssic per l'Escala cada estiu, el Barça B va imposar el dimecres a la nit la seva categoria, Segona Divisió B, tot debutant amb triomf (0-6) en el primer test de la pretemporada en el Nou Miramar. Els costaners, descendits enguany a Segona Catalana i amb només un entrenament al damunt, van resistir el resultat inicial tres minuts, instant en què Sarsanedas, amb un potent xut per l'escaire, inaugurava el marcador.

Amb el filial blaugrana tocant i l'Escala aguantant, el primer temps va acabar amb dos gols més pels visitants, obra de Xemi i Lee. El nou conjunt d'Albert Gasca presentava a l'onze inicial les novetats d'Ureña i Argi, fitxats del Peralada; Alforcea i Pol Compte, de la Jonquera; i Víctor López, pitxitxi de Quarta Catalana amb l'Armentera. A la represa, va ser el torn pel porter Joan Mill (Albons), Àlex Darnés (Banyoles) i del juvenil David Puig.

Per la seva part, Gerard López, tècnic del Barça B, comptava amb una bona colla de juvenils i tenia entre d'altres novetats la inclusió a l'eix central d'Adrià Vilanova, fill de Tito Vilanova i coneixedor del poble escalenc de primera mà. A la represa, el partit va tenir ben poca història, però el Barça B va aprofitar per afinar la punteria amb tres gols més de l'andalús Alfaro i del suís Guillemenot que situaven el 0-6 definitiu.

L'Escala seguirà preparant la pretemporada amb rivals de categoria superior i el pròxim dimecres dia 27 rebrà la visita de l'Olot, que va perdre la Segona B fa dos mesos.

L'ESCALA: Ureña, Molinas, Nil Pàmies, Aleix Masjoan, Alforcea, Salam, Argi, Sergi Ramírez, Pol Compte, Agustí Garcia i Víctor López. També van jugar Joan Mill, David Puig, Marc Gasull, Àlex Darnés, David Marín, Mustafa Sarr i Hamza.

BARÇA B: Josep M., Palencia, Moi, Fali, Adrià Vilanova, Sarsanedas, Campins, Jon, Lee, Xemi i Paik. També van jugar Morer, Sergi Puig, Nili, Chumi, Montes, Cucurella, Busquets, Guillemenot i Alfaro.

GOLS: 0-1, Sarsanedas (3'); 0-2, Xemi (37'); 0-3, Lee (40'); 0-4, Alfaro (65'); 0-5, Guillemenot (85'); 0-6, Alfaro (90').

ÀRBITRE: Hernández Ramos.

INCIDÈNCIES: 700 espectadors al Nou Miramar.