A la coneguda baixa del migcampista Pitu Labrador al Figueres i del davanter Nelson Rodríguez al Vilamalla, en el Base Roses cal afegir-s’hi la del davanter Txus Quintos. El castelloní tancarà un cicle de sis anys a la Vinyassa per anar al Cabanes, de Tercera Catalana, on iniciarà una segona etapa.

En sis cursos, Txus ha marcat un total de 122 gols (11, 15, 28, 14, 34 i 20). D’altra banda, els primers reforços pels de Jose Santos per afrontar la sisena temporada seguida a Segona Catalana són el defensa David Costa, cedit pel Figueres, i migcampista del Vilamalla Gaby Escalona.

Retorn de Portero i Hosni a Mas Oliva

Després de recuperar la Segona Catalana contra el Sant Jaume de Llierca el juny passat, l’Agrupació Esportiva Roses ja té els primers reforços. En l’àmbit ofensiu, els de Gabri Maragall han recuperat dos exjugadors que estaven al Cabanes, Àlex Portero -20 gols el curs passat- i Hosni Jelleun.

A més, també incorporen el defensa Gerard Fageda (Figueres juvenil) i el migcampista Jorge Torres (Ripoll). D’altra banda, els primers renovats són Robert, Sergio Feria, Oscar, Vélez, Edu Sastre, Meli, Isma i Baduà.