10 de febrer de 2016
10.02.2016
Natació

Hèctor Ruiz serà operat al març pels problemes cardíacs

El nedador de Vilamalla afronta l'operació "amb força i motivació per poder tornar a l'aigua el més aviat possible i tornar a competir aviat al màxim nivell"

10.02.2016 | 16:02
Ruiz s´aturarà unes setmanes

El nedador d´aigües obertes del Centre Natació Mataró Héctor Ruiz se sotmetrà a principis de març a una operació per solucionar els problemes cardíacs que l´han allunyat de la piscina en les últimes setmanes. El nedador de Vilamalla afronta amb força la operació per tal de poder tornar a competir al màxim nivell el més aviat possible.

Després d´una sèrie d´arítmies que es van iniciar el mes de desembre, Ruiz es va posar en mans d´especialistes els quals li han detectat el ventricle esquerra dilatat, un augment de la trabeculació apical i l´arrel aòrtica lleugerament dilatada. Les arítmies li impossibiliten nedar fins després de la operació a la qual es sotmetrà a principis del mes de març. Tot i així, Ruiz afirma que "afronto la operació i la recuperació amb força i motivació per tal de poder tornar a l´aigua el més aviat possible i tornar a competir aviat al màxim nivell".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook