20 de gener de 2016
20.01.2016

Schwarzenegger penja una foto seva dormint al carrer

L'actor ha disparat les alarmes entre els seus seguidors després de publicar una curiosa imatge a Instagram

20.01.2016 | 11:51
Schwarzenegger penja una foto seva dormint al carrer

Arnold Schwarzenegger ha sorprès els seus seguidors pujant una foto a Instagram d'ell mateix com si es tractés d'un captaire. L'actor apareix a dins d'un sac de dormir al mig del carrer, amb barba de diversos dies i sota els peus d'una estàtua feta en honor seu.

Una fotografia presa a la sortida d'un centre d'exposicions d'Ohio, als Estats Units. Al costat d'aquesta sorprenent fotografia l'actor ha escrit "Com han canviat els temps", sense donar cap explicació més. L'alarma ha saltat entre els seus fans i per les xarxes socials ja circulen rumors de tota mena, a l'espera que l'actor nord-americà es torni a pronunciar.

Arnold Schwarzenegger sol compartir part del seu dia a dia amb els seus seguidors a través de les xarxes socials, i fins i tot en més d'una ocasió ha utilitzat aquest mitjà per sorprendre als seus fans. Per tant, no seria d'estranyar que aquesta imatge tingués a veure amb algun nou projecte i que l'actor hagi volgut jugar la distracció.

Arnold encara no s'ha pronunciat al respecte i ha pujat al seu compte d'Instagram un vídeo fent publicitat d'un joc de guerra per a mòbils del qual és imatge.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook