El Gavà és un dels equips punters del grup cinquè de Tercera Divisió però avui al migdia s'ha hagut d'enfrontar a un rival difícil que quasi s'emporta els tres punts del camp de la Bòbila. El Peralada ha jugat per guanyar. Lluc Banús ha posat el 0-1 en el marcador en el minut 38 després d'una jugada iniciada en un còrner que ha acabat amb la rematada del jugador empordanès.

En el segon temps, el gavà ha pogut respirar quan Niko Kata ha xutat amb encert una bona centrada des de la dreta ('48). Acabava de començar la segona part i tot era possible. Ambdós equips han tingut més ocasions per marcar i al Peralada li ha faltat una mica més de sort en els metres finals. L'empat permet als homes d'Arnau Sala tornar a casa amb un punt més a la classificació.