Res de res. La lliga avança, i l'Olot continua sense trobar la fórmula per reaccionar. L'equip d'Arnau Sala es troba immers en una crisi profunda. D'això no n'hi ha cap dubte. Les estadístiques així ho confirmen. Els de la Garrotxa només han sumat 5 dels últims 18 punts possibles, i després de 14 jornades només ha aconseguit 14 punts. La victòria no arriba, i l'equip va caure ahir en zona de descens. Amb tots aquests arguments, la junta encapçalada per Joan Agustí ha dit prou. Arnau Sala serà destituït en les properes hores, i el club anunciarà demà el nom del relleu després de tancar-lo aquest vespre en la reunió setmanal de la junta directiva. Alguns dels noms que ahir després del partit sonaven amb més força eren els de Joan Carles Oliva, Josep Maria Nogués, l'exLleida Toni Seligrat, David Porras... tot i que damunt la taula també hi ha d'altres opcions.

Ahir, l'Hèrcules, un dels grans de la categoria -es troba en zona de play-off-, va dictar sentència. Els d'Alacant, superiors en molts moments, es van endur els tres punts del Municipal guanyant amb certa comoditat (0-2), i van acabar el poc crèdit que li quedava a Arnau Sala. La derrota va ser la gota que va fer vessar el got. No va ser el pitjor partit de la temporada, però els nervis que hi ha al vestidor es van fer evidents només començar. I és que amb la sort en contra, quan les coses no surten, no hi ha res a fer. Els d'Arnau Sala van veure com l'Hèrcules obria la llauna a les acaballes del primer temps. Una jugada entre rebots dins l'àrea, que els defenses no van encertar a refusar, va acabar amb la pilota als peus de Fernando, que en posició dubtosa va finalitzar a plaer (43'). Les alarmes saltaven, i ara hi havia més deures que mai. La novetat tàctica del 3-5-2, per la qual va apostar Arnau Sala, va donar el seu rendiment, però insuficient per marcar. Només destacar dos xuts al travesser, el primer d'Argi (29'), i el segon de Carlos (35').

A la represa, els alacantins van tornar a penalitzar a les primeres de canvi. Wilfred va rebutjar l'esfèrica de forma desafortunada amb el peu i la pilota va quedar morta a fora l'àrea per Casares, que va fer el segon gol visitant al minut 60. Ja sense res a perdre, l'Olot va acabar jugant amb quatre davanters. L'entrada de Musa i Enric Gallego va dinamitzar l'atac local, però el gol va continuar sense arribar, mentre Arnau Sala ja no va sortir de la banqueta en tot el segon temps. El proper partit serà dissabte (18h) al camp del València Mestalla. Serà amb un nou tècnic a la banqueta.