El sènior A femení del Club Vòlei Sant Pere Pescador s´ha guanyat el dret a tornar a somiar. Si la temporada passada es van proclamar campiones de Tercera Catalana amb autoritat, enguany en el debut a Segona han aconseguit finalitzar en un quart lloc que li permetrà disputar la fase d´ascens a Primera a partir de la setmana que ve.

La fase d´ascens definitiva a Primera Catalana, on prendran part vuit equips en una lligueta, donarà el tret de sortida el cap de setmana del 8 i 9 de febrer, tindrà 14 jornades i obtindran el premi els conjunts que quedin entre els quatre primers classificats. El sorteig del calendari d´aquesta nova fase serà aquest dimarts dia 28, i estarà integrada pels quatre primers dels dos grups de Segona Catalana: Salou, Torredembarra, Lleida i Frederic Mistral Tècnic Eulàlia per un costat, i Arenys de Mar, Sant Just B, Vòlei Vilassar de Mar i Sant Pere per l´altre. Enguany, les altempordaneses han guanyat els tres rivals del seu grup, amb els quals es tornaran a veure les cares.

Podeu ampliar aquesta informació, amb entrevista inclosa a l'entrenador Andrés Aristegui, a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.