Gerard Deulofeu és un dels futbolistes de moda de la Premier League. L'extrem de Riudarenes, cedit a l'Everton pel Barcelona, va convertir-se ahir en un dels protagonistes de l'última jornada en marcar el definitiu 1-1 del seu equip al camp de l'Arsenal, el líder destacat del campionat. L'equip de Roberto Martínez va ser capaç de frenar així els gunners, que tot i l'empat es mantenen com a líders (35 punts) amb una diferència notable de cinc punts respecte el Liverpool, el segon classificat.

Tot i començar a la banqueta, Deulofeu va saltar al camp quan quedaven onze minuts per al final en substitució del belga Kevin Mirallas. Només un minut més tard, Mesut Özil va rematar una centrada de Walcott i va trencar l'empat sense gols (1-0). El gironí, però, va liderar la reacció de l'Everton i després de rebre una pilota de Bryan Oviedo dins l'àrea, va executar un xut imparable per al porter Sczcesny. "Pensava que necessitaria més temps per adaptar-se, però Deulofeu ha superat totes les meves expectatives", va valorar el seu tècnic, Robert Fernández.