30 de setembre de 2013
30.09.2013

Gasol té il·lusió per tornar a tenir un paper important en els Lakers

El català espera que amb la marxa del pivot Dwight Howard pugui tornar a ser la referència interior de l'equip

30.09.2013 | 06:31
Pau Gasol (Lakers), atenent dissabte els mitjans de comunicació.

El jugador català de Los Angeles Lakers, Pau Gasol, admet que se sent "il·lusionat" per tornar a disposar d'un paper estrella a la franquícia californiana després de la marxa del pivot Dwight Howard. "M'entusiasmen moltes coses d'aquesta temporada, però sobretot poder jugar dins i tornar a ser la referència interior", va reconèixer el barceloní al Media Day dels Lakers, la jornada de portes obertes per als mitjans de comunicació.
"Tornar a aquesta posició em fa sentir millor i amb més confiança. Aquí puc jugar al meu nivell habitual" , va afegir el 16 dels Lakers, físicament molt a prop d'una plena recuperació de la intervenció a què es va sotmetre al maig per tractar la tendinitis en els genolls, que el va obligar a perdre's l'Eurobàsquet d'Eslovènia.
Així mateix va reconèixer que la plantilla, amb moltes cares noves com Nick Young, Chris Kaman, Wesley Johnson o Jordan Farmar, necessitarà temps per conjuntar-se, cosa que va considerar bàsica per oferir un bon rendiment. Preguntat per les expectatives d'aquesta temporada i pel fet que, segons experts i analistes , l'equip no es troba en disposició de lluitar pel títol, Gasol va afirmar: "Sé que molts ens subestimen, però està bé. Al final els fets importen més que les paraules. Nosaltres som els que més ens exigim, i així ha de ser per formar un bon equip i millorar cadia dia. Veurem com comencem. Estic molt motivat", va dir el català que es troba en el seu últim any de contracte amb els Lakers.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook