Gemma Deumal, fins la temporada passada secretària de l'àrea esportiva del Girona i treballadora del club durant un bon grapat d'anys, demandarà el club tal com va comunicar ahir a través del seu Twitter. Deumal, acomiadada aquest estiu, va criticar amb duresa el modus operandi del club i també el seu president, Joaquim Boadas.

El jove migcampista del ?Manchester City Denis Suárez jugarà aquesta temporada al filial del FC Barcelona. L'acord és total i va formalitzar-se ahir a la tarda, amb la signatura del nou contracte del futbolista, que militarà a l'entitat blaugrana durant els quatre propers anys. Suárez té 19 anys i va arribar a Manchester el maig del 2011 procedent del Celta de Vigo. Diversos clubs europeus s'havien interessat en el jugador, que finalment ha arribat al Camp Nou.

Eusebio Sacristán, qui a dia d'avui encara espera reforços per completar la plantilla del filial del Barcelona, ha vist com en només uns dies s'ha quedat sense dos dels seus defenses. A banda de la lesió de Sergio Juste, que haurà de passar pel quirofan, el tècnic no podrà comptar durant unes quatre setmanes amb Edgar Ié, que va patir una lesió muscular en el recte anterior del quàdriceps dret en un entrenament contra un conjunt de Qatar.

El davanter del Sabadell Aníbal Zurdo va admetre ahir estar "aprenent molt" amb l'arribada al club del nou cos tècnic liderat per Javier Salamero, exdirector esportiu del Girona, assegurant també que es tracta d'un "canvi molt significatiu" respecte a Lluís Carreras, l'anterior entrenador arlequinat. A més, no va amagat la seva sorpresa davant el 4-0 aconseguit contra el Mallorca en el debut de Lliga, encara que va afirmar que l'equip estava "confiat" a poder debutar amb bon peu.